Fortabt i dig

Lad historien begynde

 

Katrine er lige startet på overbygningen på jura på Aarhus Universitet. Bacheloren er bag hende, og nu drejer det sig om specialisering på kandidaten. Hun er 23 og meget ambitiøs. Flankeret af vennerne Line og Thomas møder hun op til semesterets første forelæsning og ind træder, den unge ny gæsteundervisere, Jaspar fra New York. Hun gør sig bemærket allerede første dag, og han kan ikke slå hende ud af hovedet. I kan jo næsten gætte, hvad der kommer til at ske, men det er ikke et rigtigt eventyr uden en masse forviklinger og en lang rejse, før de finder hinanden.

Denne bog er begyndelsen på min Aarhus-serie. I sommeren 1996 flyttede jeg fra Aalborg til Aarhus for at læse på Handelshøjskolen i dag en del af uni. Tolk og translatør stod der på skemaet. Jeg troede, at jeg skulle til EU og tolke. Jeg blev cand.ling.merc men endte i HR i større amerikanskejede virksomheder og ikke i en tolkeboks i EU. Ved siden af skriverierne arbejder jeg stadig med HR og kommunikation og elsker det.

Den sommer jeg flyttede til Aarhus, Trøjborg mere præcist, skinnede solen, der var ikke langt til skoven, byen og stranden, Den Permanente. Det var kærlighed ved første blik. Med bykortet i cykelkurven trampede jeg i pedalerne op og ned ad Ringgaden. Dette er min kærlighedserklæring til min by, Aarhus.

Lad historien begynde

Louisa

Uddrag

Katrine

Jeg gled ind på første række ved siden af Line og Thomas. Semesterets første forelæsning var i Søauditoriet. Det var et af de nyere auditorier på Aarhus Universitet midt i Universitetsparken. Vi plejede at sidde på første række for at få mest ud af undervisningen.

”EU Business Law,” sukkede Line. “Er det ikke lige hårdt nok at lægge ud med EU-ret i første time efter sommerferien?”

Jeg strammede min rodede hestehale og åbnede MacBook’en. ”Det ved jeg nu ikke. Jeg kunne forestille mig noget, der var mere kedeligt. Ret og Røv for eksempel.” Jeg løftede øjenbrynet til mine venner. Vi havde være uadskillelige siden første semester, hvor vi var blevet parret til gruppearbejde lige præcis i faget Ret og Samfund, som alle kaldte Ret og Røv. Nu var bacheloren bag os, og vi var klar til at erobre kandidaten.

”Fuck, ja, jeg hadede det fag, og hvorfor er det altid de tørreste undervisere, der skal undervise i de kedeligste fag?” stemte Thomas i.

”Hold på mund og kæbe, og måske trusser, venner!” udbrød Line og sukkede henført. ”Han må være den flotteste mand, jeg nogensinde har set.”

Jeg kiggede op fra min computer og tabte blyanten, som jeg havde holdt mellem læberne, mens jeg havde gjort dokumentet klar til at tage notater i.

”Tror I, det er vores nye underviser? Der står J. Morgan på skemaet. Det navn har jeg ikke set før,” sagde jeg, inden jeg bøjede mig ned for at samle blyanten op fra gulvet.

”Av for…,” udbrød jeg, da jeg knaldede hovedet i bordet på vej op fra min eftersøgen i gulvniveau. 

”Er du okay?”

Jeg kiggede op i et par smilende grønne øjne. Der var en antydning af en svag engelsk accent i hans danske. Det var vores nye underviser, der så ud som om, han var trådt direkte ud af Euroman.

 

Jaspar

 

”Hold nu kæft hende blondinen i baren er lækker,” udbrød Jens og tog en slurk af sin øl. Jeg fulgte hans øjne mod baren og skålede med ham.

”Ja, hun er, og hun er studerende på et af mine forelæsningshold.”

Jeg kunne ikke lade være med at grine af ham. Mit blik skiftede fra den lyshårede pige i baren til den mørkhårede bag bardisken og fulgte hendes bevægelser. Den mørkhårede åbnede professionelt to øl og lod dem glide henover baren til to mænd lidt længere væk fra hende. Hun tog imod deres betaling, mens hun smilende snakkede og pjattede med dem. Hun havde cowboybukser på, der sad stramt over et par runde velformede baller. På hendes sorte tætsiddende T-shirt, som var bundet i en knude i siden, stod der: Casablanca med pink skrift. Når hun bevægede sig, kom et stykke solbrændt hud til syne. Jeg førte min øl op til munden og tog en lang tår. Det var brunetten, der havde tabt blyanten til forelæsningen tidligere på ugen og havde spurgt, hvor gammel jeg var. Hver mandag og torsdag var der forelæsning i EU Business Law, og hun sad troligt på første række med næsen i sin bærbar og kiggede kun op engang imellem for at se, hvad jeg skrev på tavlen, når jeg skrev noget.

”Interessant,” mumlede jeg.

Katrine_bookworld siger:

Om Fortabt i dig – Del 1

“Fortabt i dig er en dejlig lille kærlighedshistorie om Katrine og Jaspar. Den er fyldt med humor og erotik, kærlighed til byen Aarhus. Man kan tydeligt mærke, at L. Sherman er kendt i Aarhus og elsker byen. Jeg kunne virkelig godt lide historien om Katrine og Jaspar, men jeg følte lidt, at jeg manglede at blive forelsket i dem – efter de har mødt hinanden et par gange går de i seng sammen. Jeg synes, at det gik lidt for hurtigt og manglede derfor ”jagten”. Men med den cliffhanger-slutning kommer der sikkert noget ”jagt” mellem Katrine og Jaspar!

Derudover var det lidt komisk, at Katrine vælger at snakke om fyre med sin mormor – men måske er det bare mig, som ikke gør det med min mormor? 

Jeg vil helt klart anbefale Fortabt i dig til alle der elsker kærlighedshistorier. Den er lynhurtigt læst, og man vil have mere med det samme!

Jeg glæder mig helt vildt til at læse, hvad der videre sker med Katrine og Jaspar.”

Maria Mortensen siger:

Om Fortabt i dig – Del 1

“Jeg elsker historien, man kommer for alvor ind på personerne som virkelig kommer ind under huden ret hurtig og man kan slet ikke slip den før de sidste 2 ord “forsættelse Følger” man får bare lyst til at læse videre så jeg glæder mig for vildt til del 2 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

Britt Basse siger:

Om Fortabt i dig – Del 1

“‘Fortabt i dig’ er præcis det, den giver sig ud for at være: En super sød hjerteskærende historie om den store kærlighed.

Første del er letlæst og jeg kunne slet ikke slippe den. Lærer/studerende-romance er en favorit, så denne rammer plet. Beskrivelserne er fantastiske og man føler, man selv er til stede. Karaktererne er gennemarbejdede og uanset, om det er hot eller heartbreaking er dialogerne i top.

Forfatterens kærlighed til Aarhus er synlig og inden du har læst alle fire dele, er også du forelsket i byen.

Klart en anbefaling herfra!”

Katrine_bookworld siger:

Om Fortabt i dig – Del 2

“I del 1 manglede jeg ”jagten” mellem Katrine og Jaspar – jeg manglede at blive forelsket i dem. Men jeg kan så love for, at det er jeg blevet nu. De er så søde sammen! Line har også fået en guldstjerne i min bog, tænk at have sådan en skøn veninde!

L. Sherman giver mig sommerfugle i maven, hjertebanken og trang til at læse videre! Sproget i bogen er så skønt og lige som det skal være. Jeg skunne ikke slippe bogen igen og endte med at have den læst alt for hurtigt.  Derudover er lige blevet skruet op for humoren, og jeg sad flere gange og grinte med mig selv. Jeg kunne meget bedre mærke Katrine og Jaspar, mens jeg læste. Og ja, ligesom i del 1, slutter den her også med en cliff-hanger (spoiler: L. Sherman flår dit hjerte ud) – hvilket jeg synes er tarveligt, når man skal vente på fortsættelsen! 

Hvis L. Sherman fortsætter på samme måde, så er jeg sikker på, at hun bliver en helt fantastisk forfatter! Jeg glæder mig helt tosset meget til at læse videre, i historien om Katrine og Jaspar, og ikke mindst til at læse mere af L. Sherman!”

Tine Endahl siger:

Om Fortabt i dig – Del 2

Wow.
Denne del er fyldt med sødme og god humor.
Vi ser en ny side af Jasper og hans familie. Og jeg er vild med dynamikken i familien Morgan og den drillende tone mellem brødrene.

I denne del oplever vi den spirende forelskelse mellem Jasper og Kathrine. Det er ren fell good og man kan tydeligt genkalde følelsen ud fra beskrivelsen.
Og deres partner in crime Line er lige til og sjov på den gode måde. (Håber at hun måske får sin egen historie. ❤)

Igen er der playliste, men forfatteren topper den også lige med en fed beskrivelse af kunstudstillingen på Aros om pop kultur.
Det danner sammenhæng til forsiden, så man faktisk kan se forestillingen for sig. Genialt.
Endnu en sansemæssig oplevelse.

Så er jeg hook. Kom frisk med 3. Del.

Tine Wacker siger:

Om Fortabt i dig – Del 2

Nem og hurtig læst, måske fordi man ikke kan slippe den når man først er gået i gang.

Rigtig god kærlighedshistorie, krydret med historie om Århus og Aros. Hvis man ikke har været i Århus synes jeg at man får en rigtig god fornemmelse for byen.

Selve historien er rigtig god og den usikkerhed der følger med i starten af et nyt forhold.

Veninden Line er en rigtig sød, sjov og ikke mindst yderst loyal veninde, og rigtig godt at man høre lidt mere til hende.

Så nu er der bare tilbage at vente på bog 3 kommer.”

Katrine_bookworld siger:

Om Fortabt i dig – Del 3

“Så fik vi kærlighed for alle pengene. Jeg er fuldstændig vild med Katrine og ikke mindst Jaspar. Sommerfuglene fra Fortabt i dig – del 2er blevet 10 gange større. Mens jeg læste bogen, kom jeg alle følelserne igennem. Jeg kunne virkelig mærke deres hjertesorg og deres forelskelse i hinanden. Igen har L. Sherman skruet op for kærligheden, og jeg smilede næsten hele bogen igennem. Katrine og Jaspar er for søde – der er ikke andet at sige.

L. Sherman har virkelig skrevet en helt vildt skøn bog! Hun tog mig med tilbage til min ferie i New York, og jeg kunne tydeligt huske de steder, som Katrine og Jaspar besøgte.
Bogen var igen hurtigt læst (slugt), og jeg fortrød, da jeg var færdig – hvorfor kan jeg ikke nyde de gode bøger? De er færdige alt for hurtigt!”

Malene Holm siger:

Om Fortabt i dig – Del 3

Jeg fortryder lidt at jeg gav del to fem stjerner, for del tre er endnu bedre. Kunne man give pil op, så skal denne bog klart have det. 

Jeg er vil med Katrine og Jasper. Deres kærlighedshistorie er fængslende, og man føler med begge personer undervejs. 

Undervejs er der plads til mange smil, men også til at blive lidt pinlig berørt på især Katrines vejene.

Jeg kan slet ikke vente til 4. og sidste del af historien. 

Jeg er vil med, at der er tidsmæssige spring i historien. Man bliver godt sat ind i hvad der er sket i mellemtiden, og jeg føler ikke jeg er gået glip af noget. Det giver god mening, at deres historie strækker sig over længere tid, og der er ingen grund til at køre rundt i “ventetider”.

Britt Basse siger:

Om Fortabt i dig – Del 3

“‘Fortabt i dig’ er præcis det, den giver sig ud for at være: En super sød hjerteskærende historie om den store kærlighed.

Tredje del er ganske som del 1 og 2, svær at slippe. Storylinen fungerer super godt og selvom man som læser nogenlunde har regnet ud, hvad der vil ske, er der alligevel en reel underliggende spænding. Skiftet mellem Katrine og Jasper som fortællere fungerer utrolig godt. Velskrevet!

Endnu engang en anbefaling herfra 🙂

Katrine_bookworld siger:

Om Fortabt i dig – Del 4

Så kom afslutningen på den skønne bog fra L. Sherman. I del 4 kulminerer Katrine og Jaspars kærlighedshistorie, og vi får en skøn slutning. Dog kunne jeg godt føle, at det blev lidt sammenpresset og hurtigt, jeg kunne sagtens have læst meget mere om dem! Det virkede lidt som om L. Sherman ville have baby, bryllup og bolig med, og på kun 50 sider, så bliver det hurtigt.

Men når det er sagt, så manglede jeg ikke kærlighed, humor, venskab eller andet. Del 4 har det hele! Jeg smilede hele bogen igennem, havde sommerfugle i maven og blev mere og mere forelsket i alle personerne! Som jeg har skrevet tidligere, så er Line fantastisk, og jeg krydser fingre for hende.

Som jeg håbede, så er L. Sherman blevet en helt fantastisk forfatter. Jeg har nydt at følge hendes udvikling gennem de fire dele, hvor kærligheden mellem hovedpersonerne har vokset sig større. Sproget er blevet mere detaljeret, men det er stadig let at læse. Beskrivelserne af Aarhus og New York gør byerne levende, og jeg kunne tydeligt se mig selv i byerne.”

Malene Holm siger:

Om Fortabt i dig – Del 4

“Sikke en skøn afslutning på en dejlig fortælling. 
Endnu en del fyldt med følelser – kærlighed, savn, fortvivlelse, lettelse og romantik!

Jeg håber på et spinoff – jeg ville så gerne lære Line bedre at kende. Hun er så stor en del af denne fortælling, og alligevel ved vi så lidt om hende!

En fortælling om hvordan et langdistance forhold er muligt/umuligt og hvordan åbenhed og kærlighed kan føre så vidt.”

Tine Wacker siger:

Om Fortabt i dig – Del 4

“FANTASTISK
Kanon historie slutning og en ny historie tager form hos Line og Thomas.

Kan kun sige læs serien, den har det hele, usikkerhed, kærligehed, op/ned ture.
Turene fra New York til Århus, og hvad der sker der imellem er rigtig god læsning.

Vi glæder os til at læse om Line og Thomas”

Britt Basse siger:

Om Fortabt i dig – Del 4

“‘Fortabt i dig’ er præcis det, den giver sig ud for at være: En super sød hjerteskærende historie om den store kærlighed. 

Del 4 er en romantisk og alligevel en meget realistisk afslutning på, hvordan den store kærlighed kan være. De gode dialoger forsætter og jeg både græd og grinte med karaktererne. 

Jeg var vild de sociale mediers rolle i denne del af fortællingen.

Forfatterens kærlighed til Aarhus er synlig og jeg gætter på, at du ligesom jeg ved afslutningen også er forelsket i byen.

Forkæl dig selv med denne bog, hvis du trænger til en feel-good bog <3″

Følg L. Sherman på de sociale medier for at lære hende bedre at kende og få nyt om kommende udgivelser.

Copyright © 2022 L. Sherman

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.