Fortabt i os

Fortabt i Aarhus

 

Line er kommet i noget af et dilemma. Hun har nemlig forelsket sig i sin bedste –  men intetanende – ven. Det bliver sværere og sværere for hende at skjule sine følelser, men han har en hemmelighed. Hver fredag aften forsvinder han. Hvis de er i byen, skal han lige pludselig afsted. Alle er overbevist om, at han har en affære med en, de ikke kender.  Heldigvis ændrer det ikke på, at Line tit overnatter hjemme i hans lejlighed i Skolegade i stedet for at tage turen op ad bakken til Trøjborg.

Hvordan får hun overtalt sin bedste ven til, at der er mere mellem dem end et dejligt varmt venskab? Tør hun overgive sig til kærligheden og elske helt og holdent? Tillid til andre mennesker kommer ikke let og slet ikke kærligheden. For år tilbage mistede hun sine forældre i en grim trafikulykke og er vokset op hos sin moster. Men er Thomas ikke det værd?

I Fortabt i Os møder vi igen vores dejlige par, Katrine og Jaspar fra første bind i serien, Fortabt i Dig. Begge bøger kan læses alene, men hvis man har læst første bog, får man nogle gode gensyn og grin med vores elskede første par.

Den sommer jeg flyttede til Aarhus, Trøjborg mere præcist, skinnede solen, der var ikke langt til skoven, byen og stranden, Den Permanente. Det var kærlighed ved første blik. Med bykortet i cykelkurven trampede jeg i pedalerne op og ned ad Ringgaden. Dette er min kærlighedserklæring til min by, Aarhus.

Lad historien begynde og bliv #fortabtiaarhus.

Louisa

Uddrag

Line

”Jeg behøver hverken kort eller kompas for at finde vej til dit hjerte.” Fyren smilte smørret til mig.

”Hvorfor helvede svarer du ikke, Thomas?” Jeg ignorede fyren ved min side og orkede ikke flere lamme scorereplikker fra halvfulde, eller skulle vi bare sige helfulde stoddere. Det var fredag aften i byen i Aarhus, og jo senere det blev, jo mere desperat blev især fyrene for at sikre sig aftenens knald.

”Kan du ikke selv høre, hvor åndsvag, du lyder?” Egentlig havde jeg ikke lyst til at svare min seneste bejler. Hans skjorte sad halvt ude af bukserne, og han stank af hjemmebrænderi. Måske var han sød nok, når jeg kiggede ordentligt efter, men jeg var ikke i humør til at samle en tilfældig fyr op i aften og da slet ikke én, der fået alt for meget indenbords.

”Og med så meget, som du har drukket, kan du med garanti ikke få den op. Smut!” Jeg lavede en bevægelse med min arm, der indikerede, at han godt måtte skride langt væk fra mig.

Nu havde jeg ringet tre gange og var ved at blive desperat. Jeg trængte til at snakke med en ven og sendte en sms til ham. Det var svært at ramme de små taster på mobilen især efter, at jeg havde indtaget en del alkohol.

 

Thomas

 

Nu stod jeg nede på gaden og kunne langt om længe tjekke, hvad det var Line ville. Der var ikke mindre end fem ubesvarede opkald fra hende og et par sms’er, som jeg læste. De kunne kun lige tydes, så hun var med sikkerhed fuld og trængte til en ven. Jeg sukkede og lod hånden løbe gennem mit sex-rodede hår.

Line og jeg havde været venner siden første semester sammen med vores anden veninde Katrine og nu også min ven Mikkel. Vi kendte hinanden på godt og ondt, havde terpet til eksamen, drukket os i hegnet og holdt fødselsdage sammen. Især Line og jeg var kommet endnu tættere på hinanden, efter Katrine havde fundet kærligheden og snart skulle giftes. Jeg var på ingen måde parat til at blive gift og få børn, men hvis det var det, de ville, så fred være med det, bare jeg slap.

Jeg begyndte at gå til og fyrede en besked tilbage til Line, om at hun skulle blive, hvor hun var, så kom jeg efter hende. Line var modelsmuk, lange ben, flot krop, tykt bølgende blondt hår. Som festens midtpunkt var hun rapkæftet, udadvendt og altid med på den værste. Men hun var også skrøbelig og sårbar. Over for andre end Katrine og jeg, åbnede hun sig aldrig. Hun passede på sig selv og havde paraderne oppe. Jeg vidste hvorfor, men det var de færreste, hun lod komme tæt på sig. Så når hun kaldte, kom jeg. Line havde kun sin moster tilbage, og hun var som en mor for hende, da hendes forældre var omkommet i en bilulykke for over 10 år siden.

Havde jeg ondt af hende? Nej, det var ikke derfor, men hun var min bedste ven, og hun ville gå gennem ild og vand for Katrine og jeg. Jeg ville gøre alt for hende, og hun fortjente vores kærlighed. Jeg smilede ved tanken om, hvor sjovt og dejligt vi havde det sammen. Dejligt ukompliceret.

Goodreads, Tine Wacker

”Fantastisk bog, med mange gode overraskelser. L.Sherman gør endnu en gang bogen fyldt med følelser, forvirring, tanker, og det synes jeg gør bogen god. Kan helt klart anbefales.”

Goodreads, Britt Basse

“Fantastiske dialoger og frække scener. L. Sherman leverer igen. Vi kommer endnu tættere ind på livet af Line og Thomas. Karakterudviklingen er virkelig god, og derfor er jeg endnu engang grebet! Vi ser også noget til Katrine og Jasper – et dejligt gensyn. De færdes i Aarhus, et sted jeg kender godt, og karaktererne er ved slutningen af denne del af bogen helt utroligt levende for mig, takket være de meget gode beskrivelser af bybilledet. Velskrevet og vellykket – igen.”

Følg L. Sherman på de sociale medier for at lære hende bedre at kende og få nyt om kommende udgivelser.

Copyright © 2022 L. Sherman

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.