Noveller

Fortabt i jul af L. Sherman en del af Fortabt i Aarhus Serien

Fortabt i jul

November er grå. Det river og rusker udenfor. Jaspar skal endnu engang på arbejde i New York og efterlader sin familie hjemme i Aarhus. Katrine er på barsel med deres yngste datter og synes, det hele er havregrød, joggingbukser og søvnmangel. Hun begynder at tvivle på sig selv og sit forhold til Jaspar. Kan hverdagen med tre små børn kvæle kærligheden, der engang var alt for dem?

Denne jul skal vi hjem til Katrine og Jaspar i Aarhus. Vi mødte parret i Fortabt i Dig, første bog i Fortabt i Aarhus-serien af L. Sherman, men har de glemt hinanden i hverdagens travlhed?

Hyg dig med to, som skal finde ind til hinanden igen. Novellen kan læses og høres uden at have læst de andre bøger i serien først, men man kan med fordel læse eller lytte til Fortabt i Dig og få Katrine og Jaspars hæsblæsende kærlighedshistorie helt fra begyndelsen.

Fortabt i sommer

Det er sommer, sol og weekend i Aarhus, og sikke en sommer vores venner skal have.

Hvis du er til lækker stemning, så tag med vores venner, Line og Thomas på tur hjem til Aarhus. Denne juli holder de ikke ferie, men arbejder. Dog er det aldrig kedeligt hjemme hos vores hovedpersoner fra Fortabt i Os. Line har nemlig en fantasi, som indtil nu ikke har været andet end en drøm, men da hun lufter den for sin mand, bliver han ikke afskrækket.

Det bliver varmt i Aarhus i år i mere end en forstand.

Kom med til smilets by, hvor der er sol, strand og fest, samt masser af lyst og begær.

Vi mødte parret i Fortabt i Os, første bog i Fortabt i Aarhus-serien. Novellen kan læses og høres uden at have læst de andre bøger i serien først, men man kan med fordel læse eller lytte til Fortabt i Os og få Line og Thomas fra venner til kærester historie helt fra begyndelsen.

Uddrag:

Thomas

”Attraktivt par i slutningen af tyverne søger mand/kvinde til uforpligtende sex,” sagde hun højt.

”Vil du ikke skrive? Det er du bedre til end jeg.” Jeg gav hende computeren.

”Blondine med modelmål søger sammen med sin veltrænede og yderst velekviperede mand en legekammerat til lir på lagnerne. Mand eller kvinde, vi er med på den værste. Dog kun en ad gangen.”

Jeg var nær ved at få rødvinen galt i halsen, da Line læste højt.

”Og så et billede, honey.” Hun satte computeren fra sig på bordet.

Fortabt i dem - Fortabt i Aarhus Novelle af L. Sherman

Fortabt i dem

Der er gået tre år, siden Mikkel flyttede fra Danmark for at finde sin eneste ene, Jake. De elsker hinanden, bor sammen og ud over børnene, er firmaet deres liv, men er det hele livet? De arbejder begge meget, især Mikkel. Som direktør for firmaet har han svært ved at uddelegere og overdrage. De har succes, og det kan mærkes på arbejdspresset. Skal jobbet fylde så meget? Eller er der andre vigtigere prioriteter? Vi skal på gensyn hjemme hos Mikkel og Jake i Sydney, en tur til deres sommerhus i bjergene og tilbage til Europa. ”FORTABT I DEM” er en novelle, som følger efter Fortabt i Ham og Fortabt uden Ham.

Uddrag:

Mikkel

På køkkenbordet lå en seddel om, at der var en tallerken med mad i køleskabet, jeg kunne varme. Jeg havde verdens mest forstående mand, som også knoklede for firmaet. Mikrobølgeovnen bippede, og jeg tog den dampende mad med ud på terrassen. Det var en kølig aften, men jeg trængte til at blive blæst lidt igennem.

”Hey. Jeg syntes nok, at jeg hørte dig.” Jake lagde sine hænder på mine skuldre og gav dem et let klem. Han rakte ind over mig for at tage en slurk af min øl.

”Jeg troede, du sov.” Jeg tyggede af munden og drejede hovedet mod ham for at få et kys. ”Ventede på dig, skat.” Han satte sig ved siden af mig og drejede stolen mod mig. ”Du arbejder for meget.”

Han kørte sin hånd over mine skægstubbe. Jeg lænede mig ind i hans berøring og sukkede højere, end jeg havde villet. ”Jeg ved det godt, men det er, som om det ingen ende vil tage, og jeg er så træt.” Jeg tog flasken fra ham og drak en stor slurk.

”Er der noget, jeg kan gøre?” Han strøg mig over kinden.

Hvor jeg bare elskede den mand.

Kærlighed på glatis - en novelle af L. Sherman

Kærlighed på Glatis

Ellen Ipsen er journalist og blevet bestilt til at lave en portrætartikel om Jensen Jones, tidligere Formel 1 kører og international playboy. Den første uge i december mødes de i det nordligste Europa i Lapland, hvor Jensen skal testkører biler, og hun skal lære bag facaden og lære ham godt at kende. Deres start er mildest talt ude af takt, men med en kemi, der slår gnister, er tiltrækningen svær at ignorere. Hvad, de ikke ved, er, at det bliver et skæbnemøde for dem begge, men kan deres verdener forenes?

Uddrag 

JENSEN

Jeg tog det fugtige løbetøj af og kiggede mig i spejlet. Mine skægstubbe var tydelige, og jeg fandt barbergrejet frem. Jeg nynnede og gjorde klar til at fordele barberskum på kinder, overlæbe og hage. Mon hun var sådan en, der gad spille whist eller backgammon om aftenen? Eller ville hun hellere se en film?  Det var i grunden meget hyggeligt det her. Jeg holdt skraberen mod huden.

”Åh, undskyld.” En stemme rev mig ud af mine tanker.

Jeg vendte mig hurtigt mod Ellen i døren. Hun var kun iført undertøj, hvilket hun øjensynligt havde glemt, for hun stod helt stille på stedet og gav min nøgne krop elevatorblikket. Jeg så mig desperat omkring efter et håndklæde, men de var for langt væk. I stedet dækkede jeg mig til med hænderne. ”Undskyld, jeg glemte vist at låse døren,” svarede jeg.

”Kan du ikke?” Hun viftede med hænderne i luften. ”Jeg skulle bare hente hårtørreren.”

”Kan jeg ikke, hvad?” Jeg tog et skridt henimod hårtørreren på krogen.

”Dække den der til.”  Hun pegede der, hvor hun ikke kunne lade være med at kigge ned. Det resulterede da også i en naturlig reaktion fra min side, som fik hende til at rødme og gå længere tilbage.

”Sorry. Jeg prøver.” Jeg dækkede mig med én hånd, men det var knebent og rakte hårtørreren frem til hende. ”Du er nødt til at tage den, hvis du vil have den.”

”OMG,” udbrød hun, snappede hårtørreren ud af min hånd og skyndte sig at lukke døren efter sig.

Jeg kunne ikke stoppe med at smile, og da jeg havde lagt ansigtet i rette folder, kunne jeg endelig barbere mig færdig og tage et meget langt brusebad.

Forført i Aarhus Serien

Følg L. Sherman på de sociale medier for at lære hende bedre at kende og få nyt om kommende udgivelser.

Copyright © 2022 L. Sherman

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.