Noveller

Fortabt i jul af L. Sherman en del af Fortabt i Aarhus Serien

Fortabt i jul

November er grå. Det river og rusker udenfor. Jaspar skal endnu engang på arbejde i New York og efterlader sin familie hjemme i Aarhus. Katrine er på barsel med deres yngste datter og synes, det hele er havregrød, joggingbukser og søvnmangel. Hun begynder at tvivle på sig selv og sit forhold til Jaspar. Kan hverdagen med tre små børn kvæle kærligheden, der engang var alt for dem?

Denne jul skal vi hjem til Katrine og Jaspar i Aarhus. Vi mødte parret i Fortabt i Dig, første bog i Fortabt i Aarhus-serien af L. Sherman, men har de glemt hinanden i hverdagens travlhed?

Hyg dig med to, som skal finde ind til hinanden igen. Novellen kan læses og høres uden at have læst de andre bøger i serien først, men man kan med fordel læse eller lytte til Fortabt i Dig og få Katrine og Jaspars hæsblæsende kærlighedshistorie helt fra begyndelsen.

Fortabt i sommer

Det er sommer, sol og weekend i Aarhus, og sikke en sommer vores venner skal have.

Hvis du er til lækker stemning, så tag med vores venner, Line og Thomas på tur hjem til Aarhus. Denne juli holder de ikke ferie, men arbejder. Dog er det aldrig kedeligt hjemme hos vores hovedpersoner fra Fortabt i Os. Line har nemlig en fantasi, som indtil nu ikke har været andet end en drøm, men da hun lufter den for sin mand, bliver han ikke afskrækket.

Det bliver varmt i Aarhus i år i mere end en forstand.

Kom med til smilets by, hvor der er sol, strand og fest, samt masser af lyst og begær.

Vi mødte parret i Fortabt i Os, første bog i Fortabt i Aarhus-serien. Novellen kan læses og høres uden at have læst de andre bøger i serien først, men man kan med fordel læse eller lytte til Fortabt i Os og få Line og Thomas fra venner til kærester historie helt fra begyndelsen.

Uddrag:

Thomas

”Attraktivt par i slutningen af tyverne søger mand/kvinde til uforpligtende sex,” sagde hun højt.

”Vil du ikke skrive? Det er du bedre til end jeg.” Jeg gav hende computeren.

”Blondine med modelmål søger sammen med sin veltrænede og yderst velekviperede mand en legekammerat til lir på lagnerne. Mand eller kvinde, vi er med på den værste. Dog kun en ad gangen.”

Jeg var nær ved at få rødvinen galt i halsen, da Line læste højt.

”Og så et billede, honey.” Hun satte computeren fra sig på bordet.

Bøgerne er udgivet gennem Forlaget Nelumbo.

Følg L. Sherman på de sociale medier for at lære hende bedre at kende og få nyt om kommende udgivelser.

Copyright © 2020 L. Sherman