Fortabt i ham

Fortabt i Aarhus

 

Mikkel ved godt, at han er tiltrukket af sit eget køn. Han har indrømmet det over for sig selv og endelig også over for sine venner. Men det er ikke let at finde modet til at henvende sig til den lækre instruktør fra Fitnesscenteret. Hvad nu hvis han har tolket hans signaler forkert? Er Mikkel egentlig parat til at tage det sidste skridt? Med en stor styg kliché af en familie, hvor faren ikke vil se i øjnene og acceptere, at hans eneste søn er homoseksuel, og en mor, der forsøger at glatte ud, har Mikkel ikke den store opbakning hjemmefra.

Glæd jer til at møde Mikkel og rejsen mod den, han virkelig er – i selskab med verdens bedste venner, som vi har mødt i de to første bøger i serien. Vi skal heppe på Mikkel hele vejen fra den første spæde forelskelse til den totale overgivelse. Igen skal vi en tur rundt i vores elskede #Aarhus og en afstikker til det store udland. Bogen her kan læses alene, men hvis I vil lære vores venner bedre at kende, skal I læse Fortabt i Dig og Fortabt i Os, som er de to første bøger i Fortabt i Aarhus-serien.

Lad historien begynde og bliv #fortabtiaarhus.

Louisa

Uddrag

”Hey Mikkel, er det ikke ham, der står derovre – klokken 2?” Jaspar nikkede med hovedet til højre. Hold nu op, der var da vist ikke noget, der gik hans næse forbi, eller var det hans falkeblik? Han havde jo kun set ham på et billede på min mobil. Så diskret jeg kunne, drejede jeg mig halvt, og rigtig nok stod Jake i en gruppe på højre side af baren. Mit hjerte bankede en smule hurtigere. Jeg kunne mærke, at jeg fik det varmere. Mine håndflader blev klamme, og jeg måtte tørre dem af i bukserne.

”Nå, men vi går ud og danser.” Katrine blinkede til mig og trak afsted med Jaspar. Line og Thomas fulgte efter.

Jamen, så står jeg da bare her. Alene.

Just the Way it is, Baby med The Rembrandts fyldte rummet, og jeg bundede øllen.

“Hey, Mikkel, er det ikke?”

Den velkendte australske accent drillede mine ører, og jeg snurrede rundt på hælen. Foran mig stod Jake, vores spinninginstruktør, aka hovedpersonen i mine natlige fantasier. Fuck, hvad gjorde jeg nu? Det var næsten for godt til at være sandt. Han var her, hvilket ville sige, at min radar ikke havde taget fejl. Kom så mod. Jeg har brug for dig nu.

Boganmelder, Tine Wacker:

”Fantastisk historie og jeg er virkelig imponeret over, at L. Sherman formår at skrive så intenst, at man føler det hele sammen med dem.” 

Boganmelder, Malene Kraag Holm

”Denne bog er en bekræftelse i, at kærligheden kan være en kompliceret størrelse og understreger, hvor vigtigt det er, at vi anerkender folks forskellige måder at elske på. Tak for en skøn første gang!”

Boganmelder, Rikke Schultz

”Jeg er VILD med denne bog, i det hele taget er jeg vild med serien og forfatteren. Hun skriver, så det fanger en med det samme, og når jeg lukker bogen, sidder jeg med en følelse af, at jeg slet ikke er færdig med Aarhus eller vores venner.”

Boganmelder, Britt Bøgesvang

”Fortabt i Ham er L Shermans tredje romanudgivelse på dansk og hun bliver kun bedre og bedre! L Sherman tager med bogen Fortabt i Ham et modigt skridt og skriver med mange ærlige og grafiske beskrivelser om tiltrækningen mellem to mennesker og om den kærlighed, der er så smuk og samtidig så forbandet svær.”

 

Boganmelder, Tine Endahl

 

“Hold på former og facader. Med denne bog har L. Sherman bogstavlig talt sat Danmark på verdenskortet. Og at det sneer i Sibirien, er humor på højt plan. Bedste replik ever!  I denne bog laver Louisa en genistreg, som viser noget om hendes mod, og at hun nu sikkert er en del af eliten inden for genren.” 

Følg L. Sherman på de sociale medier for at lære hende bedre at kende og få nyt om kommende udgivelser.

Copyright © 2022 L. Sherman

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.