Fortabt uden ham

Fortabt i Aarhus

 

I Fortabt i Ham forlod vi Mikkel uden Jake. Det, der tydede på at blive århundredets kærlighedseventyr, er brast. Jake er rejst hjem til Australien og har overladt Mikkel til sin skæbne: det familiedynasti, han var født ind i. Mikkel føler sig forrådt af sin eneste ene, men Jake ville ikke have kunnet tilgive sig selv, hvis Mikkel ikke havde fået muligheden for at forfølge sin fødselsret. Mikkel resignerer og fortsætter sit liv som en skuespiller i sin fars teaterstykke. Heldigvis er alt ikke kun en sort/hvid film. Han har nogle dejlige mennesker i sit liv, der holder ham oppe, når alt synes mest trist. På den anden side af verden slikker Jake sårene i den første tid efter bruddet, men finder sit gamle jeg frem og vælger livets glæder til.

Vores to hovedpersoner skal etablere sig uden hinanden og bygge tilværelser op på hvert sit kontinent. 10 år skal der gå, før deres veje krydses, og de kolliderer igen. Her starter Fortabt uden Ham. Er kemien lige så eksplosiv som før? Kan de tilgive hinanden?  Eller er det for sent?

Dette er fjerde bind i L. Shermans Fortabt i #aarhus serie og efterfølgeren til Fortabt i Ham. Husk, der som altid er en tilhørende spilleliste på Spotify. Søg på bogens titel for at finde den.

Lad historien begynde og bliv #fortabtiaarhus.

Louisa

Uddrag

Jake

”Forstyrrer jeg?” En kvindestemme afbrød mine tanker og vores minimale interaktion.

”Nej, nej, slet ikke.” Mikkel tog kvinden om albuen og kyssede hende på kinden. Han var umådeligt smuk med honninggult hår, glade, blå øjne og et smil, der betog mig. Der stod en strålende energi omkring hende, og hun inviterede til venskab med sit åbne kropssprog og venlighed. ”Vi har blot hilst på hinanden og var ved at sætte os … Det her er Jake, vores Engineering Director. Og det her er Tine, min kone og firmaets nye økonomidirektør.”

Lasse Kjøbeløv, boganmelder

“Sherman har vokset sig sammen med disse personer. Der var elementer i Fortabt Uden Ham, hvor det nærmest virkede, som om hun var en del af gruppen eller kunne relatere til mange af deres tanker, følelser og deres problemer i livet, der kan være efter de 10 år. Hun synliggør elementer, som vi antager at være lidt tabubelagte i vores nutidens samfund så som sugardating og Mikkels familie samt hans egen seksualitet. Vi bliver præsenteret for en familieform, hvor begge partner har åbnet op for deres forhold, og lært deres barn omkring, hvad det vil sige at være LGBTQ+ samt at mor og far godt kan være venner og støtte hinanden i livet.”

Malene Kraag Holm, boganmelder

Jeg blev ked af slutningen på ”Fortabt i ham” – men hvis jeg ikke var blevet straffet, med den hårde slutning, havde jeg ikke haft fornøjelsen af at møde de nye personer i denne lækre bog. Måske nogle af personerne får deres egen historie? Hvem ved, om der kommer flere bøger i ”Fortabt” serien?

Rikke Schultz, boganmelder

”Den er velskrevet, gennemtænkt, fuld af overraskelser og jeg indrømmer, jeg græd flere gange under læsningen. Det gik pludselig op for mig, at det var ved at være tid til at sige farvel til Mikkel og Jake, og det er jeg slet ikke parat til endnu. Jeg vil høre mere om deres liv.

Louisa, du har gjort det igen. Du har skrevet en fanfuckingtastisk historie. Ja undskyld mit franske. Og jeg er vild med den playliste til denne bog. Især Sex on the beach ?

Jeg sender fem mega store ????? ud af fem❤️ af sted sammen med denne bog. Jeg har tabt mit hjerte til disse mænd og jeg håber andre vil tage dem til sig og nyde deres historie”

Tine Endahl, boganmelder

”Med Fortabt uden Ham lykkes det Louisa at fuldende Mikkel og Jakes historie helt perfekt.

Denne bog er fyldt med humor og indtil flere gange har jeg grinet og trukket på smilebåndet.
En vigtig lektie denne bog giver er;
Vi lever kun én gang. Husk det!
Helt personligt, synes jeg, at Mikkel og Jake fortjente denne bog.
Det er den helt rigtige rejse, mod den helt rigtige slutning.

 

Maria Mortensen, Mulles bogblog

 

“Man kan ikke andet end at elske de personer, for de sætter sig under huden ret hurtig,t og de bliver i den grad siddende.
Jeg giver 6 hjerter ud af 6 hjerter, for der er ikke noget at komme efter overhovedet. Med denne har Louisa overgået sig selv og målet med at skrive om kærlighed, som er kærlighed, er i den grad lykkedes. Jeg glæder mig til endnu mere fra Louisa – hele serien af Fortabt i Aarhus kan i den grad anbefales at læses.
?????? 

Følg L. Sherman på de sociale medier for at lære hende bedre at kende og få nyt om kommende udgivelser.

Copyright © 2022 L. Sherman

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.